Виробництво

       У виробничій діяльності Спілкою споживчих товариств Рівненської області проведено комплексну модернізацію та технічне переоснащення всіх призначених для подальшої діяльності підприємств.
Створено сучасні м’ясо – IMG_3090переробні комплекси, цехи з випуску безалкогольних напоїв, консервованої продукції, сучасне рибопереробне підприємство по виготовленню пресервів рибних, копченої та соленої продукції.
Виробничу діяльність здійснюють 3 хлібопекарських підприємства,
4 кондитерські цехи, 6 худобо – забійних та м’ясопереробних підприємства, 2 безалкогольних цехи, 1 рибопереробне підприємство.
Виробляємо:
– хліб та хлібобулочні вироби (хліб формовий і подовий з
борошна різних ґатунківIMG_2948: пшеничного і житнього, змішаної валки, вироби булочні дрібно штучні і вагою до 500г, у т.ч. здобні, пироги, калачі, короваї);
– кондитерські вироби (торти, тістечка, рулети, пряники, печиво;)
– ковбасні вироби (ковбаси варені, сосиски, сардельки, напівкопчені, варено-копчені, копченості);
– харчова рибна продукція (риба солена, копчена, в’ялена, пресерви);
– безалкогольні напої ;
– консервована продукція (консерви м’ясні та овочеві, салати, соуси, консерви фруктові, соки, джеми та варення, компоти плодово-ягідні);
– інші продукти харчування (м’ясо та субпродукти, овочі солені та квашені, оцет).
Готові до співпраці для всіх зацікавлених осіб.