У глибинки є чому повчитися.

Виїзне засідання правління споживспілки та семінар-нарада відбулися у Рокитнівському районі. Голови правлінь райспоживспілок та райспоживтовариств обговорили актуальні питання розширення автоматизації торговельних процесів, пришвидшення товарообертання, дотримання техніки безпеки та підготовки до зими.А ще наочно побачили, як господарюють колеги-рокитнівчани – зокрема, проїхалися по віддалених магазинах, що підпорядковані Березівському споживчому товариству: у селах Березове, Глинне, Заболоття, Залав’я.

«Загалом середньомісячний товарообіг у 28 магазинах району – понад 5 мільйонів, навантаження на одного продавця – 100 тисяч гривень. Це хороші показники як щодо продуктивності праці, так і щодо товарообігів, на які треба рівнятися. Кожному є чого повчитися в цій глибинці, є що запозичити для себе. Бо тут є головне – бажання працювати і відповідальне ставлення до роботи», – прокоментував побачене голова правління споживспілки Петро Бараш.

Учасники семінару побували також у хлібопекарні Березівського споживчого товариства: тут, у справжній поліській печі, за рецептами бабусь, випікають до 40 тонн смачного натурального хліба, який розкуповують одразу. А ще відвідали візитівку району – Рокитнівський скляний завод, який має 100-літні традиції виготовлення різноманітної склопляшки.